Lehtitarjoukset

Tältä sivustolta löydät netin parhaat lehtitarjoukset. Selaa valikoimaa ja nappaa itsellesi sopiva lehtitarjous ja säästä huomattavia summia rahaa!

Hyödyntämällä lehtitarjoukset tilatessasi aikakauslehtiä tai muita julkaisuja säästät huomattavan summan rahaa. Kokoamamme lehtitarjoukset ovat aina Suomen edullisimpia. Lehtitarjous kannattaa hyödyntää aina lehteä tilatessa jottet maksa lehdistäsi liikaa, ja saat parhaat mahdolliset tilaajalahjat. Lehtitarjousten hyödyntäminen on helppoa – saat lisätietoa lehtitarjouksesta klikkaamalla alla olevia bannereita. Älä enää maksa lehdistäsi liikaa vaan käytä hyödyksi loistavat lehtitarjoukset!

Suomen parhaat lehtitarjoukset

Aktiiviset tarjoukset (43)

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat jokaiseen makuun

Lehtien tarjoukset ja erilaiset tilaajalahdat saattava olla jo tuttuja juttuja, mutta kaikkien tarjousten perässä on lähes mahdotonta pysyä! Lehtivalmistajat uudistavat tarjouksia vähän väliä ja samalla uudistuvat myös lehtien tilaajalahjat. Vertailemalla uusimpia tarjouksia saat parhaan mahdollisen paketin; suosikkilehtesi suoraan kotiin kuljetettuna sekä parhaat tilaajalahjat juuri sinun makuusi. Vinkeillämme osaat etsiä sinulle sopivat lehtitilaukset ja uudet tilaajalahjat, joten pääset nauttimaan niin lehtien lukemisesta kuin upeista lahjoistakin. Enää sinun ei siis tarvitse odotella puhelinmyyjien soittoa, vaan saat lisätietoa lehtien tilaamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä yhdeltä ja samalta sivustolta.

Onko sinulla kenties tietty harrastus, josta haluaisit lisää tietoa kerran kuukaudessa? Vai tykkäätkö rentoutua lehtiä lukien? Ehkäpä haluat tietää muodin uusimmat tuulet ensimmäisten joukossa tai kaipaat vinkkejä perhe-elämän arkeen. Voit valita monista eri lehtivaihtoehdoista mieleisesi ja kun olet valintasi tehnyt, älä tilaa mitään ennen kuin olet ottanut selvää lehden valmistajan tarjoamasta tilaajalahjasta ja kuinka saat sen itsellesi. Kun tilaajille tarkoitetut lahjat kerran ovat tarjolla, miksi et siis tarttuisi tilaisuuteen ja lunastaisi ilmaista lahjaa? Suomalaiset lehtivalmistajat hemmottelevat etenkin uusia tilaajia aika ajoin oikein kunnolla, joten senkin takia on tärkeää pysytellä tarjousten perässä. Näin et jää paitsi yllätyksistä!

Lehtien tilaajalahjat innostavat lukijoita

Vaikka netissä luetaankin verkkolehtiä yhä enemmän, eivät lehtitilaukset ole suinkaan vähentyneet, vaan lehtiä luetaan Suomessa vieläkin ahkerasti aina uutislehdistä ja naistenlehdistä erilaisiin harrastelehtiin. Kun lehtiä on useita erilaisia, kilpailu on kovaa ja lehden tilaajalahjat sen mukaisia. Siksi melkeinpä jokainen lehtitarjous sisältää jonkinlaisen tilaajalahjan, joiden arvo voi vaihdella muutamista kymmenistä euroista jopa satoihin euroihin. Parhaimmassa tapauksessa lehden tilauksen hinta on edullisempi kuin itse tilaajalahja, joten asiakas säästää sievoisen summan mikäli lahja oli jo muutenkin hankintalistalla.

Jos siis olet innokas lehtien lukija, ovat tilaajalahjat erinomainen lisäsyy tilata lehti. Etenkin jos sinulla on jo oma suosikkilehtesi, voit tilata yleensä lehdet suoraan netistä ja saat ne viikottain tai kuukausittain suoraan postilaatikkoosi. Lukeminen kannattaa aina ja erilaiset lehdet ovatkin erinomaista ajanvietettä. Rentoudu lukemalla uusimpia uutisia harrastuksista tai muodista tai hanki lehti netistä vaikkapa ystävälle lahjaksi. Ehkä teidän talouteenne löytyy lehti, joka sopii kaikille perheenjäsenille. Etenkin lapsille tarkoitetut lehdet auttavat nuorempia perheenjäseniä lukemaan ja pitämään yllä mielenkiintoa eri asioista. Mikäli et ole täysin varma siitä, soveltuuko tietty lehti juuri sinulle tai lapsillesi, voit useimmiten tilata näytenumeron ilmaiseksi, ennen kuin päätät tilauksesta. Suomessa on paljon erilaisia lehtiä myös teini-ikäisille ja suosituimmat lehtien teemat ovat esimerkiksi musiikki, erilaiset harrastukset tai teini-ikäisille tytöille tarkoitetut lehdet.

Erilaisten lehtien tilaajalahjat

Aivan kuten lehdetkin, voivat tilaajalahjat koostua aivan mistä tahansa. Lahjat voivat olla tavaroita, koruja, meikkejä tai ilmaisia tilauskuukausia, eli jokaiselle on tarjolla jotakin Naistenlehtien tilaamisen ohessa voi hyvinkin saada lahjaksi muodikkaan meikkipussin, laadukkaan huivin tai ylelliset käsineet, mutta myös tasokkaampiakin lahjoja, kuten vastailmestyineitä kirjoja tai naisellisen kellon. Miehille suunnatut lehdet käsittelet usein esimerkiksi urheilua tai tekniikkaa ja sen takia tilaajalahjat ovat nekin aiheeseen liittyvää. Kätevä taskulamppu, nahkainen vyö tai tyylikkäät kalvosinnapit voivat hyvinkin tipahtaa postiluukusta lehden tilaamisen jälkeen jos osaa valita lehden oikein. Sisustuslehdet tai erilaisiin elämäntyyleihin keskittyvät lehdet tuovat postiluukusta mukanaan usein esimerkiksi sisustustarvikkeita tai muita pieniä omaa tai kodin viihtyvyyttä lisääviä esineitä.

Mikäli sinulla on selvä kiinnostuksenkohde tai rakas harrastus, on lehden valinta helppoa ja sitä myöten myös tilaajalahja on varmasti mieluinen. Harrastelehdet, kuten hevosia tai ajoneuvoja käsittelevät lehdet, ovat hyvä valinta myös lahjaksi, jolloin tilaaja voi valita myös lahjan menevän lehen saajalle. Toisaalta taas jos itse haluat vain tilaajalahjan, mutta lehti ei ole sinulle niin mieluinen, voi lehtitilaukset silti käyttää hyödyksi; tilaa lehti lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle, mutta pidä itselläsi tilaajalahja! Itse lehden vastaanottaja nimittäin ei saa tietoa tilaajalahjasta, joten näin molemmat osapuolet pysyvät tyytyväisinä.

Naistenlehdet ovat sinänsä oma lukunsa, sillä lukuisat eri lehdet kilpailevat ymmärrettävästi lukijoiden huomiosta. Markkinoinnissa kaikki keinot ovat sallittuja, joten lukijoita halutaan houkutella toinen toistaan paremmilla tarjouksilla ja tilaajalahjoilla. Jos onni osuu kohdalle tilatessasi lehteä, voit saada itsellesi jopa satojen euron arvoisia koruja tai hyvinkin laadukkaita meikkejä tunnetuilta valmistajilta. Suoraan sanottuna tämän takia onkin hyvä rohkeasti kilpailuttaa eri lehtiä ja niiden tarjouksia, etenkin kun moni naistenlehti on hyvin saman tyylinen sisällöltään eli eroa lehdissä ei juurikaan ole. Toiset suhtautuvat epäileväisesti tilaajalahjoihin ja muihin lehtien erikoistarjouksiin, mutta kyseessä on rehti ja reilu markkinointimenetelmä uusien lukijoiden hankkimiseksi.

Miten löytää parhaat lehtien lahjat tilaajille?

Usein tilaajalahjat on tarkoitettu vain uusille tilaajille, mikä rajoittaa hieman tilattavan lehden valintaa. Toisaalta taas useat lehdet palkitsevat pitkäaikaisia tilaajia, jotka uusivat tilauskautensa heti edellisen jälkeen. Lue siis tarkkaan tarjouksen säännöt, ettei vain tulisi ikäviä yllätyksiä sitten kun lehti on jo tilattu.

Kuinka valita itselleen paras tilaajalahja? Tässä lista asioista, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaat tilaajalahjat juuri sinulle tai läheisillesi:

  • Onko tilaajalahja tarpeellinen? Jos ei juuri sinulle, niin ehkä läheisesi voisi ilahtua kyseisestä tavarasta.
  • Onko tilaajalahja lehden tilaamisen arvoinen? Usein tilaajalahjan arvo on ilmoitettu tarjouksen yhteydessä, joten voit miettiä kannattaako lehtitilaus vai olisiko sittenkin helpompaa vain ostaa tavara.
  • Onko lehtitilaus sinun tilanteeseesi sopiva? Jos lehtitilaukset vaativat useamman kuukauden tilaamisen, oletko valmis sitoutumaan tilaukseen vain tilaajalahjan takia. On hyvä myös miettiä sitä, pitääkö itse lehdestä.

Kun lehti on sitten saatu valittua sekä tiedossa on myös valmistajan tilaajalahja, kannattaa tutustua tarkemmin tarjouksen ehtoihin. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että lehden tilaamisen ei tarvitse riippua pelkästään tilaajalahjasta. Tämä tarkoittaa sitä, että lehden tulisi olla itselle mieluinen lukuelämys kerta toisensa jälkeen. Etenkin jos sitoutuu hieman pitemmän ajan tilaukseen, on tärkeää, että lukija nauttii. Tilaajalahjat tulevat ja menevät, mutta pitämällä silmällä tarjouksia ja uusimpia tilauslahjoja, pääsee nappaamaan parhaat päältä. Joskus lahjatavaroita on saatavilla vain tietty määrä tai rajoitetun ajan, ja silloin tulee toimia nopeasti.

Lehtitarjoukset ja tilaaminen

Lehden voi tilata itselle tai lahjaksi ja helposti netistä muutamalla klikkauksella. Olitpa sitten tietyn lehden vakituinen tilaaja tai etsit uusia tilattavia lehtiä, katsasta aina ensin lehtitarjoukset, jotta et maksaisi turhasta. Esimerkiksi suosittu Aku Ankka tarjous on säästänyt lukijoilta huomattavia summia rahaa. Sivultamme löytyy paljon tietoa ja tarjousuutisia, ja ne on koottu erillisille sivuille, joiden kautta voit tilata lehden ja lunastaa myös mahdolliset tilaajalahjat.

Lehden tilaaminen hoituu varsin nopeasti. Sinun tulee vain klikata mainosta, ilmoittaa tietosi avautuvalla lehden tarjous sivustolla ja valita, haluatko kestotilauksen vai määräaikaustilauksen. Kestotilaus on siis automaattisesti jatkuva tilaus, joka uusitaan tietyn väliajan jälkeen. Yleensä kestotilaus on 6 kuukauden tai vuoden mittainen jakso, jonka jälkeen tilaus jatkuu ilman että tilaajan tarvitsisi tehdä lehtitilaus uudelleen. Määräaikaistilaus taas on muutaman kuukauden kestävä lehtitilaus, joka ei jatku automaattisesti määräajan loputtua. Sen takia määräaikaiset lehtitilaukset ovat hyvä valinta silloin, kun lehti ei välttämättä ole entuudestaan tuttu, etkä ole varma haluatko jatkaa sitä enää muutaman kuukauden jälkeen.

Yleensä tilaajille tarkoitetut lahjat vaativat sen, että ostaja sitoutuu pitempiaikaiseen tilaamiseen aina muutamasta kuukaudesta vuoteen. Lehtien tilaajalahjat voidaan useimmiten lunastaa kun tilaus on tehty ja ainakin ensimmäinen maksuerä maksettu. Lehtitilauksen peruminen ei sekään ole niin vaikeaa kuin monesti luullaan, vaan sen voi tehdä yhdellä puhelinsoitolla tai joskus myös netissä. Mikäli huomaat nopeasti, ettei kyseinen lehti olekaan sinulle sopiva, on tilaajilla yleensä 14 vuorokautta aikaa perua tilaus. Tässä tapauksessa tosin tilaajalahjakin jää saamatta.

Tilaa lehdet netistä kätevästi ja nopeasti

Kuten sanottu, enää ei tarvitse odottaa lehtimyyjän puhelua, vaan lehdet voi tilata netistä itse silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Sivustoltamme löydät uusimmat tarjoukset sekä lukijoiden arvosteluja erilaisista lehdistä. Lehtien nettisivut on hyvä katsastaa muutenkin ennen tilaamista, sillä näet yksityiskohtaisesti tietoa lehtitilauksen ehdoista, mahdolliset tilaajalahjat sekä nappaat uusimmat lehtitilaustarjoukset.

Usein lehdestä voi lukea myös ilmaisen verkkoversion, joten voit tutustua siihen ennen tilaamista. Itse asiassa moni tietokonetta muutenkin paljon käyttävä ihminen suosii juttujen lukemista verkossa, eli jos olet yksi heistä, ehkäpä verkkolehden tilaaminen olisi paras vaihtoehto. Usein nettiversioiden tilaamiseen ei kuitenkaan sisälly tilaajalahjoja, mutta toisaalta edullisempi verkkolehti auttaa säästämään rahaa ja näin voit itse ostaa itsellesi mieluisan lahjan.

Toimi siis näin tilatessasi lehteä netistä:

  • Valitse mieleisesi lehti, oli se sitten entuudestaan tuttu tai täysin uusi
  • Tarkista mahdolliset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat sivustoltamme.
  • Tilaa lehti antamalla tietosi ja päättämällä tilauskauden keston sekä maksutavan.
  • Nauti lukuelämyksistä ja tilaajalahjasta!

Netissä tilaaminen on paras valinta myös niille, jotka haluavat tilata lehden ulkomailta Suomeen. Vaikka kotimaiset lehdet ovat laadukkaita, usein etenkin ulkomaiset muotilehdet tai harvinaisempiin harrastuksiin keskittyvät lehdet ovat tilaamisen arvoisia. Toisaalta taas ulkomailta tilaaminen voi tuoda ikäviäkin yllätyksiä, kun tilausehdot eivät ole ne samat tutut kuin suomalaisilla lehdillä yleensä. Ulkomaisia lehtiä tilatessa kannattaa käyttää tarjoamiamme linkkejä jolloin näet helposti suomalaiset tilaajaehdot. Mikäli itse asut ulkomailla, muista tarkistaa lehden kotisivuilta postitetaanko lehteä ulkomaille. Usein tämä on mahdollista, mutta lisämaksua vastaan.

Miten tilaajalahjat voi lunastaa?

Tilaajalahjat annetaan tilaajille vasta sen jälkeen, kun tilaus on tehty ja tilausmaksu maksettu joko kokonaan tai osittain. Lahjoja ei tarvitse noutaa mistään erikseen, vaan ne tipahtavat yleensä postiluukusta pienen kokonsa ansiosta. Toisinaan suuremmat tilaajalahjat kuitenkin ovat saapuneet paketteina kotiin, kuten esimerkiksi takit, reput tai laukut. Tästäkin saa lisätietoa jo lehden tilaamisen yhteydessä. Mikäli lahjaa ei kuulu muutaman viikon kuluessa ehtojen täytyttyä, ota yhteys suoraan lehden asiakaspalveluun. Joskus kyseessä voi olla puhdas erehdys, jonka luotettavat lehdet kyllä korvaavat mielellään.

Vaikka moni innostuu lehtien tilaajalahjoista ja saattaa tilata useitakin lehtiä pelkkien lahjatuotteiden toivossa, ovat valmistajat kuitenkin tarkkoja tilauksia koskevista säännöistä. Siksi on ehdottoman tärkeää tutustua tilausehtoihin ja sopimukseen ennen tilauksen tekemistä. Kahden viikon peruutusoikeus kuitenkin helpottaa ostopäätöksen tekemistä, sillä hätiköity tilauspäätös voidaan perua huoletta.

Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään erityistä lehtitilauksen lisäksi eli käytännössä lehtien tilauslahjat kulkevat suoraan sinun luoksesi. Eli voit huoletta tehdä tilauksen helposti netissä ja sitten vain odottaa, milloin postilaatikkoon ilmestyy uusi lehti tuoreine uutisineen sekä valitsemasi tilaajalahja ilahduttamaan arkeasi.