Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma on vuonna 1953 perustettu suomalainen tekniikkaan keskittyvä aikakausilehti. 23 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti on Otavamedia Oy:n julkaisema aikakausilehti jonka levikki on hieman alle 120000. Tekniikan Maailma lehden päätoimittajana vuonna 2016 toimii Raimo Haapaniemi.

Tekniikan Maailma entiseltä nimeltään Harrastelija lehti tunnetaan myös vahvasti lyhennenimellään TM. Yleisesti tekniikkaan keskittyvän lehden aihealueet pyörivät Viihde-elektroniikan, tietokoneiden, mobiililaitteiden, kameroiden, urheiluvälineiden, moottoripyörien ja tieteen aihealueiden ympärillä. Lehti on suunnattu kaikille yleisesti tekniikasta kiinnostuneille lukijoille mutta sen artikkelit painottuvat yleisesti enemmän miehiä kiinnostaviin aiheisiin.

Lehti tunnetaan erityisesti kuluttajille suunnatuista testeistä, tuotevertailuista sekä autojen koeajoartikkeleista. Lehden testit ja vertailut suoritetaan erittäin ammattitaitoisesti sekä riippumattomina jonka ansiosta ne ovat saavuttaneet kuluttajien suuren suosion. Testit antavat kuluttajille rahanarvoista tietoa eri tuotteista ostopäätöksen tukemiseksi.

Lehti sisälsi aiemmin laajasti ohjeita erilaisten laitteiden rakentamiseen ja remontointiin. Nykyisellään lehdestä on irroitettu rakentamiseen ja remontointiin suunnattu osio omaksi lehdekseen TM Rakennusmaailma.

Lehden sisältö sekä runsaasti lisäsisältöä on tarjolla lehden tilaajille digitaalisesti. TM- lehden verkkopalvelut ovat laadukkaasti rakennettu ja saatavilla kaikille laitteille tietokoneet ja mobiililaitteet mukaan luettuna.

 

Tekniikan Maailma

Esimerkkikuva Tekniikan Maailma-lehden kannesta

 

Luokittelu: Aikakausilehdet | Tekniikka ja Tiede, miestenlehdet

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.