Sisustukseen keskittyvät aikakausilehdet tarjoavat vinkkejä sisustukseen. Sisustuslehtien sivuilla esitellään onnistuneesti sisustettuja asuntoja joiden sisustusratkaisuista on helppo poimia ideoita omiin sisustusprojekteihin. Sisustuslehtien painotukset liikkuvat maanläheisistä sisustuksista aina moderneihin rajoja rikkoviin sisustusratkaisuihin. Erilaiset sisutukset tuovat uudenlaista näkökulmaa ja auttavat omat unelmakodin sisutuksessa. Sisutuslehtien sivuilta löydät myös paljon muita mielenkiintoisia artikkeleita ja juttuja jotka pyörivät sisustusteeman ympärillä.

Olemme koonneet tälle sivulle Suomen suosituimmat sisustukseen keskittyvät aikakausilehdet. Lehtien joukosta löydät varmasti sinun tyylisuuntauksiasia parhaiten vastaavan sisustuslehden!

 


 

Sisustuslehdet

Koti Ja Keittiö

Koti ja Keittiö on yksi Suomen suosituimmista sisustuslehdistä. Jokainen numero on pullollaan inspiroivia artikkeleita joista on helppo poimia ideoita omiin sisustusprojekteihin. Sisutusvinkkien lisäksi lehti paneutuu kodinomistajia ja vuokralaisia koskeviin lakiasioihin ja pykäliin ja tarjoaa vinkkejä selkokielellä.

Maalla

Maalla lehti on maalaisasumiseen keskittyvä aikakausilehti. Lehden artikkeleista löydät muun muassa vinkkejä maanläheisempään elämäntyyliin sekä sisustukseen. Lehti esittelee paljon kauniita maalaiskoteja joista voit ottaa inspiraatiota omaan asumiseesi.

Kotivinkki

Kotivinkki auttaa lukijaansa arjen askareissa. Pääaiheina lehdessä ovat muun muassa perhe-elämä, ruoka, sisustusasiat, kauneus ja terveys. Lehti pitää sisällään myös reseptejä niin arkiseen ruuanlaittoon kuin juhlaankin.

Tee Se Itse

Tee itse on nikkaroijan ja tee-se-itse miehen ykköslehti! Lehti paneutuu rakentamiseen, nikkarointiin ja remontointiin helposti lähetyttävällä ja maanläheisellä tavalla. Selkein kuvin ja ohjein varustetut nikkarointivinkit auttavat vaativampienkin kohteiden toteutuksessa. Lehti käsittelee nikkarointia, rakentamista ja remontointia laajasti pienistä kohteista isompiin.

Deko

Deko on moderniin sisustamiseen keskittynyt aikakausilehti. Dekon rohkea lähestymistapa sisustamiseen ilman rajoja tuo raikkaan tuulahduksen sisustuslehtien laajaan kirjoon. Lehden sivuilta on helppo poimia raikkaita ideoita omiin sisutusprojekteihin. Lehti tarjoilee myös artikkeleita puutarhan ja matkailun ympäriltä.

Unelmien Talo & Koti

Unelmien Talo & Koti on sisustusideoihin keskittynyt aikakausilehti. Lehden maanläheinen lähestymistapa sisustukseen helpottaa sisustusasioihin tutustumisessa. Lehden vinkit ovat helppoja toteuttaa eivätkä rasita kukkaroa. Lehden hyvillä vinkeillä koti ja puutarha puhkeavat vaivattomasti uuteen kukoistukseen.

Viherpiha

Viherpiha on puutarhan hoitoon keskittynyt aikakausilehti. Lehti tarjoaa helppoja ja käytännöllisiä vinkkejä puutarhanhoitoon ja kasvien kasvatukseen. Lehden vinkeillä teet puutarhastasi käden käänteessä viihtyisämmän. Lehti tarjoaa vinkkejä ja hoito-ohjeita kaikkiin vuodenaikoihin.

Avotakka

Avotakka on Suomen suurin sisustukseen keskittynyt aikakausilehti. Avotakka esittelee ajankohtaisimmat sisustusvinkit ja trendit. Sisustusvinkkien lisäksi lehden sivuilta löytyy mielenkiintoisia artikkeleita sisustukseen ja muotoiluun liittyvien aihepiirien ympäriltä.

Plaza Koti

Plaza on moderniin sisutamiseen ja muotoiluun keskittynyt aikakausilehti. Jokainen lehden numeroista esittelee 3-4 tuoretta pohjosmaalaista kotia. Lehden teemanumeroista on helppo poimia sisustusideoita tuleviin projekteihin.

Uusi Koti

Uusi Koti on sisustukseen ja asumiseen keskittynyt aikakausilehti. Lehden jokaisessa numerossa esitellään useita onnistuneesti sisustettuja suomalaisia kohteita. Lehti antaa paljon vinkkejä sisustukseen sekä kodin tilaratkaisuihin. Lehden sivuilta löydät myös esittelyt uusista talomalleista ja eri rakennusmateriaaleista.

Meidän Mökki

Meidän Mökki on erityisesti vapaa-ajan asuntoihin ja asumiseen keskittynyt aikakausilehti. Lehti tarjoaa monipuoliset vinkit mökin sisustamiseen ja ostamiseen. Lehden sivuilta löydät erittäin paljon arvokasta tietoa liittyen vapaa-ajan asuntoihin kuten nikkarointivinkkejä sekä pihanhoitoon suunnattuja ohjeita.

Glorian Koti

Gloria on sisustukseen ja laadukkaaseen asumiseen erikoistunut aikakausilehti. Glorian Koti-lehden sivuilta löydät persoonallisia koteja, mökkejä sekä piharatkaisuja. Lehden antia ovat ajankohtaisimmat sisustustrendit sekä asumiseen liittyvät asiat.

Kotiliesi

Kotiliesi on 27 kertaa vuodessa ilmetyvä kodin hengetär. Jo 1920-luvulta asti ilmestynyt aikakausilehti on sisällöltään perhekeskeinen ja käsittelee muun muassa seuraavia aihepiirejä: ruoka, sisustus, koti, työelämä ja terveys. Lehden kiinnostavat artikkelit ja haastattelut tekevät lehden joka numerosta mielenkiintoista luettavaa. Lehden kaksi kertaa vuodessa ilmestyvät erikoisnumero jouluelämää ja puutarhaelämää ovat kausiluontoisesti keskittyneet ajankohtaisiin asioihin.