Seiska lehti

Seiska lehti on vuonna 1992 perustettu suomalainen juorulehti. Kerran viikossa ilmestyvä Seiska lehti on Aller Julkaisut Oy:n julkaisema aikakausilehti jonka levikki on hieman alle 200000. Seiska lehden päätoimittajana vuonna 2016 toimii Joni Soila.

Lehden pääsääntöinen sisältö on suomalaisten ja maailmankuulujen julkkisten yksityiselämään liittyvät skandaalit toilailut sekä muut juorut. Lehti maksaa parhaimmista jutuistaan vihjepalkkioita lukijoilleen ja saa näin usein ensimmäisenä käsiinsä mielenkiintoisimmat juorut. Seiska on lehti jota harva myöntää lukevansa, mutta on silti yksi suomen suosituimpia aikakausilehtiä.

Seiska lehti jakautuu erilaisiin palstoihin aihepiiriensä mukaan. Hollywood palsta kertoo tuoreimmat julkkisjuorut rapakon takaa. Erityisesti Hollywood julkkiksiin keskittyvä palsta edustaa lehden kansainvälistä juoruososastoa. Kääk palsta esittelee lukijoilta saatujen vinkkien perusteella esille tulleita juoruja julkkisten elämästä. Hovinarri palsta keskittyy kuninkaallisten elämään ja tarjoilee kaikkien hovien tuoreimmat juorut. Pop-palat palsta on keskittynyt musiikkimaailman juoruihin ja käänteisiin. Palstalla pääosassa olevat musiikkimaailman vaikuttajat ja idolit. Seiska lehden rikosposti palsta keskittyy rikosuutisiin sekä rikosmaailman tapahtumiin. Kippis palsta esittelee menneitä tapahtumia ja historian havinaa sekä juoruja niiden taustalla. Lehti sisältää myös Hauskat kuvat ja Hauskat vitsit palstat joissa esitellään lukijoiden lähettämiä vitsejä sekä kuvia. Seiska lehti sisältää myös erittäin suosittu lukijan postia julkkiksille joka nimensä mukaisesti käsittelee lukijoiden julkkiksille lähettämiä viestejä.

Seiska lehden mukana julkaistaan myös TV-Seiska joka sisältää tietoa TV-maailman tapahtumista, elokuvista ja muusta aihepiirin ympärillä liikkuvista asioista. Seiska lehden TV-liitteen aiheita ovat muun muassa elokuvaesittelyt, elokuvatähtien ja tv-starojen haastattelut, televisiomaailman kuumimmat juorut, tietoja ensi-illoista, erittäin suositut tv-sarjojen juonipaljastukset sekä sarja ja elokuvaesittelyt. Liite sisältää myös myös televisio-ohjelmien katsojamääriä koskevaa tietoa joiden avulla voit tarkastaa mikä ohjelma on floppi ja mikä suosittu.

 

Seiska lehti

Esimerkkikuva Seiska lehden kannesta.

 

Seiska lehti on tunnettu aikaansaamistaan kohuista vuosien varrella. Erilaiset paljastusjutut ovat saaneet lehden aika-ajoin kyseenalaisenkin maineen alaiseksi. Tunnetuimpia Seiska lehden aiheuttamia kohuja ovat olleet muun muassa nk. Lordi kohu sekä Matti Inkisen tapaus. Lordi kohu juontaa juurensa Seiska lehden julkaisemaan kuvaan Lordi-yhtyeen keulahahmosta ilman tälle ominaista identiteetin piilottavaa maskia. Kohu sai aikaan nettiadressin lehden boikotoimiseksi. Adressi keräsi lyhyessä ajassa yli 10000 allekirjoittajaa. Matti Inkisen tapauksessa Seiska lehti julkaisi jutun SIG-nimisessä yhtyeessä vaikuttaneen Matti Inkisen lapsipornovideotutkinnasta. Pian Seiska lehden kohujutn jälkeen Inkinen katosi ja hänet löydettiin lopulta kuolleena. Inkisen epäiltiin tehneen itsemurhan lehden aiheuttaman negatiivisen julkisuuden ja paineen alaisena. Seiska lehti poisti lopulta uutisen verkkosivuiltaan suuren painostuksen alaisena.

Seiska lehti on kohulehti sanan varsinaisessa merkityksessä. Lehden linja on kertoa asioista avoimesti kuitenkaan totuutta vääristelemättä.

Tutustu ajankohtaiseen Seiska tarjoukseen tästä!

Luokittelu: Aikakausilehdet | Juorulehdet

Tallenna

Tallenna

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.