Sarjakuvalehtien parissa viihtyvät kaikenikäiset lukijat aina vauvasta vaariin. Eri ikäisille lukijoille suunnatut sarjakuvat tarjoavat loistavaa lukuviihdettä helposti luettavassa muodossa. Mukaansatempaavasti rakennetut tarinat saavat lukijat viihtymään tarinan parissa pitkään. Sarjakuvien joukosta löydät koko kansan kestosuosikit kuten Aku Ankka lehden joka on säilyttänyt vahvan asemansa jo vuosikymmenien ajan.

Olemme koonneet tälle sivulle Suomen suosituimmat sarjakuvajulkaisut. Lehtien joukosta löydät varmasti juuri sinulle sopivan sarjakuvalehden jonka parissa viihdyt numerosta toiseen!

 


Sarjakuvalehdet

Aku Ankka

Aku Ankka on Suomen suosituin aikakausilehti. Lapsille suunnattu Aku Ankka taipuu helposti myös varttuneemmankin lukijan lukupaketiksi. Maailman suosituin sarjakuvalehti on säilyttänyt asemansa vuosikymmenien ajan. Aku Ankan tarinat ovat hauskoja ja mukaansatempaavia ja sisältävät hyviä opetuksia joita voi soveltaa oikeaan elämään. Aku Ankka sisältää paljon erilaisia liitteitä kuten lukujärjestyksiä, teemaliitteitä ja yllätyksiä.

Karvinen

Karvinen on kissa joka rakastaa lasagnea ja vihaa maanantaita! Tämä iki ihana lasten ja vanhempien suosikkihahmo seikkailee lehden huumorintäyteisissä sarjakuvissa ja saa takuuvarmasti hymyn jokaisen huulille. Jokaisen lehden mukana toimitetaan juliste joka sisältää aina kuukauden kalenterin.

Korkeajännitys

Korkeajännitys on 260-sivuinen jännityksentäyteinen sarjakuvakirja. Jo yli 60-vuotta ilmestynyt sarjakuvaopus on kaikenikäisten lukijoiden kestosuosikki! Jännittäviä sotatarinoita sarjakuvan muodossa kertova kirja on loistavaa viihdettä koko perheelle.

Tex Willer

Tex Willer on legendaarinen lännensankari. Amerikan koruttomissa maisemissa uskollisten kumppaniensa kanssa rikollisia jahtaava sankari on ollut sarjakuvalukijoiden keskuudessa suosittu jo vuosikymmenien ajan.

Spider Man

Spider Man eli hämähäkkimies seikkailee sarjakuvalehden sivuilla turvaten supervoimillaan kotikaupunkinsa asukkaita erilaisilta konnilta ja rikollisista. Hämähäkkimies painii tarinoissa myös arkielämän ongelmia vastaan supersankarihuoliensa ohella.

Muumi

Tässä lehdessä seikkailevat kaikkien rakastamat Tove Janssonin luomat muumihahmot. Muumi sarjakuvalehti on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Lehti sisältää sarjakuvan lisäksi myös erityisen puuhatehtävän ja lehden mukana toimitetaan myös pieni muumiaiheinen lahja.

Anime

Anime lehti on keskittynyt japanilaiseen animaatioon ja sarjakuvaan. Anime lehti keskittyy mangan lisäksi myös muihin japanilaisen popkulttuurin ilmiöihin kuten j-rockkiin. Animelehden maailmaan kuuluvat vahvasti myös lukijoiden itsensä piirtämät sarjakuvat.

Katso myös Suomen suosituimmat aikakausilehdet jotka löydät sivustomme aikakausilehdet osiosta.

Tallenna