Ruokaan ja Viiniin keskittyneet aikakausilehdet sisältävät näiden aihepiirien ympärillä pyöriviä artikkeleita. Ruokalehtien sivuilta löydät runsaasti uusia reseptejä joiden avulla piristät arkipäivän kokkausta. Lehdistä löydät reseptejä niin arkeen kuin juhlaan. Viineihin erikoistuneet aikakausilehdet vievät sinut syvälle viinien kihetovaan maailmaan. Monimuotoiset viiniharrastusten ympärille kietoutuvat artikkelit rikastuttavat jokaisen viiniharrastajan maailmaa.

Olemme koonneet tälle sivulle Suomen suosituimmat ruokaan ja viineihin keskittyneet aikakausilehdet. Lehtien joukosta löydät varmasti juuri sinulle sopivaa lukemista!

 

Ruoka & Viini-lehdet

HerkkuLeivonta

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä HerkkuLeivonta-lehti on leivontaan ja leivontaresepteihin keskittynyt aikakausilehti. Selkeillä resepteillä ja ohjeilla varustettu lehti auttaa sinua valmistamaan niin suolaiset kuin makeatkin herkut arkeen ja juhlaan. Lehti kertoo selkeästi leivontavälineistä ja tarvikkeista sekä tarjoaa selkeät seikkaperäiset ohjeet.

Maku

Maku on jo yli 10 vuotta ilmestynyt ruuanlaittoon keskittyvä aikakausilehti. Maku esittelee ruokamaailman tärkeimmät tapahtumat ja keskittyy sesonginmukaisiin raaka-aineisiin. Jokainen lehti sisältää 50 ammattilasiten rakentamaa ja kokeilemaa ruokaohjetta. Maku tarjoaa myös muuta hyödyllistä tietoa kuten ruuantuottajien haastatteluita sekä vinkkejä kauniin kattauksen tekemiseen.

Leivotaan

Leivotaan lehti keskittyy yksinomaan leipomiseen. Lehden seikkaperäiset leivontaohjeet tekevät jokaisesta lukijasta todellisen mestarileipurin. Lehden sivuilla erilaiset ihmiset jakavat kanssasi omat lempireseptinsä. Leivotaan lehti lähestyy leipomista ilon kautta!

Glorian Ruoka & Viini

Glorian Ruoka & Viini on ruuanlaittoon ja viineihin erikoistunut aikakausilehti. Lehti on niin kotikokkien kuin ammattilaistenkin kestosuosikki! Lehden artikkelit kattavat laajasti koko ruoka- ja viinimaailman aina raaka-aineista lähtien. Lehden mielenkiintoiset matkakertomukset ruokamatkoilta ja vinkit arkeen ja juhlaan takaavat mielenkiintoista luettavaa numerosta toiseen.

Viini-Lehti

Viini-Lehti on viinien maailmaan ja aihealueen ympärillä pyöriviin asioihin erikoistunut aikakausilehti. Viini-Lehti on Suomen suurin viineihin erikoistunut lehti. Lehden artikkelit vievät sinut mukanaan maailman eri kolkkiin ja viinien tuotantoalueille. Mielenkiintoisesti kirjoitetut artikkelit tempaavat mukaansa ja tarjoavat laadukasta asiasisältö viineistä. Lehti sisältää myös viinin ohella ruokaan liittyviä artikkeleita.

Kodin Kuvalehti

Kodin kuvalehti on 24 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakausilehti. Ajankohtaisiin asioihin paneutuva lehti käsittelee artikkeleissaan muun muassa seuraavia aihepiirejä: perhe ja parisuhde, matkailu, sisustus, tyyli ja ruoka. Kodin kuvalehti on suomen eniten  luettu naistenlehti.

Kotiliesi

Kotiliesi on 27 kertaa vuodessa ilmetyvä kodin hengetär. Jo 1920-luvulta asti ilmestynyt aikakausilehti on sisällöltään perhekeskeinen ja käsittelee muun muassa seuraavia aihepiirejä: ruoka, sisustus, koti, työelämä ja terveys. Lehden kiinnostavat artikkelit ja haastattelut tekevät lehden joka numerosta mielenkiintoista luettavaa. Lehden kaksi kertaa vuodessa ilmestyvät erikoisnumero jouluelämää ja puutarhaelämää ovat kausiluontoisesti keskittyneet ajankohtaisiin asioihin.

Tallenna

Tallenna