Ristikot ja Sudokut

Erilaiset ristikkolehdet ja sudokut ovat yksi parhaista ajanvietteistä. Erilaiset aivotyöskentelyä vaativat pulmat pitävät aivot vetreinä ja parantavat päättelykykyä. Ristikoiden ratkominen myös parantaa muistia ja ylläpitää laadukasta sanastoa. Ristikot ovat loistavaa viihdettä koko perheelle ja niiden ratkominen yhteistuumin on hyvä tapa harjoitella tiimityöskentelyä!

Ristikkolehdet pitävät usein sisällää kilpailuja joista voit voittaa palkintoja ja joiden avulla voit kehittää ristikonratkaisutaitojasi. Olemme koonneet alle valikoiman suosituimpia ristikko- ja pulmalehtiä joiden joukosta jokainen löytää itselleen sopivan lehden! Lehtiä on tarjolla eritasoisille ratkojille ja erilaisilla teemoilla höystettynä.

Katso suosituimmat lehtitarjoukset täältä!

 

Ristikot ja Sudokut

 

Matin Helpot Ristikot

Matin Helpot Ristikot on ristikkolehtien klassikko! Huumoripitoisilla ristikoilla höystetty ristikkolehti tarjoaa helposti ratkottavia ristikoita joista on kaikista mahdollisuus voittaa rahapalkintoja.

 

ApuRistikot

ApuRistikot on Suomen suosituin ristikkolehti! Lehden ristikot ovat helppoja ja keskivaikeita mutta lehden keskiaukeamalla on aina ristikko joka haastaa kokeneemmatkin ratkojat. Lehti sisältää myös paljon muita pulmia kuten kryptoja, kuva-arvoitus yms. Lähes kaikki lehden ristikot on varustettu palkinnoin. Palkintoja on tuotepalkinnoista aina rahaplakintoihin.

 

Ristikkosuosikit

Ristikkosuosikit pakkaa sisälleen ristikoita vuosien varrelta. Lehden jokainen numero keskittyy tietyn vuosikymmenen aivoja kutkuttaviin ristikoihin. Lehti on oiva tapa tutustua eri vuosikymmenien ristikkohistoriaan.

 

Ristikko-Leijona

Ristikko-Leijona on 52 sivuinen ristikkopaketti jonka sivuilta löytyy ristikoita joka lähtöön. Lehti sisältää paljon rahapalkinnoilla varustettuja ristikoita sekä lukijoiden toivomia erikoistehtäviä.

 

Helpot Mega-Ristikot

Helpot Mega-Ristikot sisältää 52 sivua ratkottavaa. Helpoilla ja selkeillä ristikoilla varustettu lehti sisältää myös paljon raha-palkintoja ja kilpailuja!

 

Hyvän Tuulen Sokkelot ja Sanahaut

Hyvän Tuulen Sokkelot ja Sanahaut on 28 sivuinen ratkontapaketti sanahakujen ja sokkeloiden ystäville. Lehti sisältää paljon erilaisia tehtäviä kuten labyrintteja. Kaikissa tehtävissä on jaossa rahapalkinnot!

 

Krypto-Leijona

Krypto-Leijona on kryptojen megapakkaus. 52 sivua erilaisia kryptoja ja erikoiskryptoja. Lehden kryptot sisältävät rahapalkintoja. Jokaisen krypton ystävän ykköslehti!

 

Sudoku-Ässä

Sudoku-Ässä tarjoaa reilunkokoisen kattauksen tehtäviä sudokujen ystäville. Jokainen lehti sisältää yli 80 erilaista sudokutehtävää. Lehden erikoissudokut vievät ratkontakyvyt koetukselle!

 

Seura Superristikot & Sudokut

Seura Superristikot & Sudokut tarjoavat tuhdin ja monipuolisen tehtäväpaketin ristikoiden ja sudokujen ystäville. Jokainen numero sisältää noin 65 erilaista ratkaistavaa tehtävää joiden parissa kuluu tunti jos toinenkin. Lehden ehdoton kruununjalokivi on koko sivun kokoinen mastodonttisudoku.

 

ApuKrypto

ApuKrypto keskittyy sivuillaan kryptotehtäviin. Näiden lisäksi lehdestä löytyy kuitenkin myös paljon muita pulmia kuten sudokuja ja muita mielenkiintoisia tehtäviä ratkaistavaksi. Kaikki lehden tehtävät ovat palkintotehtäviä!

 

Suomen suosituimmat aikakausilehdet löydätte verkkosivujemme aikakausilehdet osiosta.