Lapsille ja Nuorille

Lasten aikakausilehdet ovat oiva tapa kehittää lasten lukutaitoa hauskojen teemojen parissa. Lastenlehtien tarinat on kirjoitettu mukaansatempaavasti, joka ylläpitää lapsen lukuintoa. Lukemisen aloittaminen esimerkiksi sarjakuvien parissa on hyvä tapa pitää lapsen lukutaitoa yllä ja opetella tärkeää taitoa. Erilaiset lastenlehtien hahmot ovat lapsille mieluisia ja lukemisen parissa vierähtääkin nopeasti pidempi tovi. Lastenlehdet ovat mahtava lahjaidea jolla tuotetaan paljon iloa lapselle ja tuetaan lapsen oppimista.

 

Nuorten aikakausilehdet tarttuvat nuorten elämän ympärillä pyöriviin kysymyksiin ja aihepiireihin. Hyödylliset lukijapalstat vastaavat ammattitaitoisesti nuorten mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Nuorten lehdet ovat hyvin ajantasalla nuorten trendeistä ja ilmiöistä.

 

Olemme listanneet alle suosituimmat lasten- ja nuortenlehdet joiden joukosta löytyy jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluinen lehti luettavaksi!

Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset täältä!

 

Aikakausilehdet Lapsille ja Nuorille

 

Aku Ankka

Aku Ankka on Suomen suosituin aikakausilehti. Lapsille suunnattu Aku Ankka taipuu helposti myös varttuneemmankin lukijan lukupaketiksi. Maailman suosituin sarjakuvalehti on säilyttänyt asemansa vuosikymmenien ajan. Aku Ankan tarinat ovat hauskoja ja mukaansatempaavia ja sisältävät hyviä opetuksia joita voi soveltaa oikeaan elämään. Aku Ankka sisältää paljon erilaisia liitteitä kuten lukujärjestyksiä, teemaliitteitä ja yllätyksiä.

 

Lego Ninjago

Lego Ninjago on 4-8 vuotiaille pojille suunnattu aikakausilehti joka sijoittuu Lego Ninjago Legoista tuttuun ympäristöön. Kaupunkimaisemassa seikkailevat pienet Ninjago ninjasoturit. Lehti sisältää paljon sarjakuvia, tehtäviä ja keräilykuvia. Jokaisen lehden mukana toimitetaan myös Lego Ninjago tuotepakkaus.

 

Koululainen

Vuonna 2014 uudistunut Koululainen on 7-12 vuotiaille suunnattu aikakausilehti. Lehti käsittelee osuvasti koululaisten elämän ympärillä pyöriviä aihepiirejä. Lehti sisältää runsaasti oppimista kehittäviä tehtäviä. Koulukiusaamista ehkäisevän työn kanssa yhteistyötä tekevä lehti on kaiken kattava paketti koululaisen elämään!

 

Systeri

Systeri on 8-14 vuotiaille tytöille suunnattu aikakausilehti. Lehti pureutuu nuorien tyttöjen elämän ympärillä pyöriviin kysymyksiin. Systerin suosittu lukijapalsta on helppo tapa kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä ja se tarjoaa ammattitaitoisen vastauksen kaikkiin kysymyksiin. Systeri pakkaa sisälleen myös paljon erilaisia lajiesittelyitä joiden joukosta on helppo poimia itseä kiinnostavia uusia harrastuksia.

 

Muumi

Tässä lehdessä seikkailevat kaikkien rakastamat Tove Janssonin luomat muumihahmot. Muumi sarjakuvalehti on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Lehti sisältää sarjakuvan lisäksi myös erityisen puuhatehtävän ja lehden mukana toimitetaan myös pieni muumiaiheinen lahja.

 

Pets

Pets on lemmikkieläimiin keskittynyt lastenlehti. Lehti sisältää paljon hyödyllistä tietoa lemmikkieläimistä sekä niiden villeistä sukulaisista. Lehti pakkaa kansiensa sisään hauskoja artikkeleita, paljon faktatietoa, jännittäviä kilpailuja sekä söpöjä eläinjulisteita. Jokaisen lehden mukana toimitetaan liitelahja!

 

Prinsessa

Prinsessa lehti sisältää kuvakertomukset kaikista Disneyn prinsessoista. Lehti sisältää paljon askarteluohjeita, pelejä ja prinsessajulisteita somistamaan pikkuprinsessan huoneen seiniä. Jokaisen lehden mukana toimitetaan myös yllätyslahja joka tuo lisäripauksen tarunhohtoista tunnelmaa prinsessaleikkeihin.

 

Hevoshullu

Hevoshullu on jokaisen heppafanin ykköslehti! Lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa hevosten hoidosta, eri varusteista, ratsastuksesta sekä hevosien parissa työskentelystä. Lehti sisältää myös sarjakuvia, novelleja ja ihania hevosjulisteita.

 

Karvinen

Karvinen on kissa joka rakastaa lasagnea ja vihaa maanantaita! Tämä iki ihana lasten ja vanhempien suosikkihahmo seikkailee lehden huumorintäyteisissä sarjakuvissa ja saa takuuvarmasti hymyn jokaisen huulille. Jokaisen lehden mukana toimitetaan juliste joka sisältää aina kuukauden kalenterin.

 

Anime

Anime lehti on keskittynyt japanilaiseen animaatioon ja sarjakuvaan. Anime lehti keskittyy mangan lisäksi myös muihin japanilaisen popkulttuurin ilmiöihin kuten j-rockkiin. Animelehden maailmaan kuuluvat vahvasti myös lukijoiden itsensä piirtämät sarjakuvat.

 

Pelit

Pelit lehti on jo yli 20 vuotta ilmestynyt pelaamisen erikoislehti. Lehti kattaa laajasti niin retropelit kuin uusimmat julkaisut. Pelit lehti paneutuu kattavasti pelialaan myös tekijöiden ja pelien taustojen suhteen eikä tyydy vain raapaisemaan aihepiiriä pinnalta.

 

Spider Man

Spider Man eli hämähäkkimies seikkailee sarjakuvalehden sivuilla turvaten supervoimillaan kotikaupunkinsa asukkaita erilaisilta konnilta ja rikollisista. Hämähäkkimies painii tarinoissa myös arkielämän ongelmia vastaan supersankarihuoliensa ohella.