Kodin Kuvalehti

Kodin kuvalehti on vuonna 1967 perustettu suomalainen naisille suunnattu aikakausilehti. Kerran kahdessa viikossa ilmestyvä Kodin Kuvalehti on Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema aikakausilehti jonka levikki on hieman alle 130000. Kodin Kuvalehden päätoimittajana vuonna 2016 toimii Minna McGill.

Kodin Kuvalehti käsittelee sisällössään pääaiheina sisustamista, ruokaa, rahaa, ihmissuhteita ja työelämää. Lehti julkaisee myös paljon tarinoita lukijoiden elämästä ja kaikkien suomalaisten tuntemista henkilöistä.

Lehden sisältö tarjoaa lukijoille suuren määrän arkiruokaan ja leivontaan keskittyviä reseptejä sekä kokonaisia menu ehdotuksia erilaisilla teemoilla kaikkiin vuoden juhlasesonkeihin. Lisäksi keskeisessä osassa lehden sivuilla ovat sisustusvinkit sekä erilaiset ”tee se itse” tyyppiset oppaat.

Lehden suosituimpia artikkeleita ovat erilaiset seikkaperäiset matkakertomukset. Matkakertomuksia julkaistaan maailman joka kolkasta ja ne on kirjoitettu miellyttävään ja helposti luettavaan muotoon.

Lehden henkilökuvia ja ihmisiin keskittyviä artikkeleita tarjoavat palstat ovat nimeltään Elämäni tarina sekä Ihmisten kesken. Molemmat palstat sisältävät artikkeleita joiden pääosassa on jokin mielenkiintoinen henkilö ja hänen tarinansa tai mielipiteensä ajankohtaiseen aiheeseen.

 

Kodin Kuvalehti

Esimerkkikuva Kodin Kuvalehti -lehden kannesta.

 

Luokittelu: Aikakausilehdet | Sistuslehdet, naistenlehdet

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.