Erilaiset Fitness aikakausilehdet keskittyvät treenaamisen, urheilemisen ja hyvinvoinnin ympärillä pyöriviin aiheisiin. Treenilehdistä saat kullanarvoista tietoa ruokavaliosta, treenaamisesta, varusteista sekä uusista trendeistä aihealueen ympärillä. Parhaimmillaan treenilehti on oma personal trainer ja tsemppaaja joka motivoi sinua jaksamaan saavuttamaan tavoitteesi!

Olemme listanneet alle Suomen suosituimmat Fitness lehdet ja treeni aikakausilehdet joiden joukosta voit valita itsellesi parhaiten sopivan lehden!

 

Fitness ja treenilehdet

Body

Body on Suomen suurin Fitness ja kehonrakennukseen keskittyvä aikakausilehti. Lehti sisältää paljon ajankohtaisia asioita käsitteleviä juttuja ja ravintoon liittyviä artikkeleita. Lehden ehdottomasti parasta antia ovat Fitness harrastajien ja kehonrakentajien henkilökuvat. Lehden tiedot ovat peräisin alan ammattilaisilta ja edustavat aina lajin parasta tuntemusta ja tietotaitoa. Body-lehti on Suomen Kehonrakennusliitto yhdistyksen virallinen virallinen julkaisu

Fit

Fit on treenaamiseen ja urheiluun keskittynyt aikakausilehti. Fit antaa vinkkejä aktiiviseen elämään sekä esittelee uusimmat liikunta ja treenitrendit mielenkiintoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Fit on jokaisen treenaajan oma tsemppaaja!

Bodytreeni

Ennen Bodaus nimellä julkaistu lehti on nyt uudelta nimeltään Bodytreeni. Jo yli 30 vuotta julkaistu lehti on tehokas tietopaketti kuntosaliharjoittelijoille ja kuntoilijoille. Lehti käsittelee monipuolisesti kaikkia treenaamiseen liittyviä osa-alueita sekä kauneutta. Lehden jokaisessa numerossa on myös 24-sivuinen eri aiheisiin keskittyvä liite.

Kunto Plus

Kunto Plus on jokaisen urheilijan motivaatiolehti. Lehden sivuilta löydät paljon selkeisiin tavoitteisiin tähtääviä treeniohjelmia ja harjoituksia. Kunto Plus lehden artikkelit sopivat sekä liikunnan aloittaville että jo kauemmin liikkuneille lukijoille. Ammattitaidolla kirjoitetu jutut sisältävät paljon hyödyllistä tietoa ja auttavat motivaation säilyttämisessä.

Sport

Sport on treenaaville naisille suunnattu aikakausilehti. Lehti on täynnä artikkeleita jotka tsemppaavat sinua ja auttavat jaksamaan tavoitteiden saavuttamisessa. Lehti sisältää myös runsaasti reseptejä ja tietoa treenaavan ihmisen ruokavaliosta. Lehti keskittyy myös ajankohtaiseen sporttimuotiin, lajitesteihin sekä varustetesteihin joista saat rahanarvoisia vinkkejä hankintoihin.

Muscle & Fitness

Muscle & Fitness on tehotreenaajan lehti! Lehti sisältää ajankohtaisimmat tiedot tehokkaista voimatreeneistä sekä treenaajan tehokkaasta ruokavaliosta. Lehti keskittyy vahvasti kehonrakennukseen ja lihasten kasvattamisen ympärillä pyöriviin aiheisiin ja vinkkeihin. Äärimmäisen treenaajan valinta! Lehti julkaistaan englanninkielisenä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna