Aku Ankka on ehdottomasti Suomen suosituin lasten lehti. Ensimmäinen Aku Ankka lehti julkaistiin Suomessa jo vuonna 1951, ja tästä lähtien lehti on ollut niin nuorempien kuin vanhempienkin lukijoiden suosiossa. Kerran kuukaudessa ilmestyvä Aku Ankka lehti tarjoaa humoristisen lukupaketin, joka on suunnattu ensisijaisesti perheen nuoremmille lukijoille. Lue lisää ja hyödynnä ajankohtainen Aku Ankka tarjous.

Helposti lähestyttävä ja luettava sarjakuvalehti on kuvitettu hauskoin piirroksin, joten tarinaa on helppo seurata vaikka lukutaidot eivät vielä olisikaan aivan parhaalla mahdollisella tasolla. Aku Ankassa esiintyvät tarinat ovat usein opettavaisia ja peilaavat tosimaailman tarinoita hauskalla twistillä. Lehti onkin erittäin hyvä esimerkiksi lukemaan opettelevan lapsen ensimmäisenä lehtenä!

Keskiviikkoisin ilmestyvän 36-sivua sisältävän sarjakuvalehden parissa lapset ja aikuiset uppoavat Ankkalinnan huumorilla höystettyyn maailmaan.

Aku Ankka tarjous

Aku Ankka lehteä tilatessa on aina syytä hyödyntää lehtitarjous. Kuten muistakin suosituista lehdistä, on Aku Ankasta tasaisin väliajoin saatavilla hyviä lehtitarjouksia. Tälle sivulle olemme koonneet ajankohtaiset Aku Ankka tarjoukset, jotka hyödyntämällä säästät tilauksen yhteydessä selvää rahaa. Usein tilauksiin on yhdistetty myös jokin lapsille sopiva tilaajalahja. Lehtitarjouksia on usein saatavissa Aku Ankan paperi- sekä digiversioon, joka on luettavissa esimerkiksi älypuhelimella tai tabletilla kuten iPad.

Katso parhaat Aku Ankka tarjoukset alta ja tilaa Suomen suosituin sarjakuvalehti edullisella tarjoushinnalla!

 


Aku Ankka lehden tilaus

Aku Ankan tilaus on vaivatonta. Siirryt ylläolevista tarjousbannereista tarjouksen sivulle, täytät tarvittavat tiedot ja viimeistelet tilauksen. Tilaamalla Aku Ankan tarjousbannerin kautta saat käyttöösi parhaan ajankohtaisem tarjouksen, edullisen tilaushinnan, sekä mahdollisesti mukavan tilaajalahjan. Tilauksen teko kestää muutaman minuutin ja ensimmäinen lehti kolahtaa postiluukusta muutaman päivän päästä tilauksesta.

Aku Ankka lehden historiaa

Aku Ankka tarjous

Suomalaisen Aku Ankka lehden juuret löytyvät amerikkalaisen Donald Duck sarjakuvahahmon seikkailuista. Carl Barksin luoma amerikkalainen Aku Ankka on valloittanut lukijoiden sydämet kaikkialla maailmassa. Disney omistuksessa oleva Aku Ankka on ehkäpä maailman suosituin sarjakuvahahmo kautta aikojen.

Carl Banksin alkuperäisten tarinoiden lisäksi suosituimpia Aku Ankan seikkailuja on ollut luomassa niin ikään amerikkalainen Don Rosa, joka loi aktiivisesti Aku Ankka seikkailuja aina vuoteen 2005 asti. Nykyiset tarinat ovat useiden eri käsikirjoittajien luomuksia, mutta ne noudattavat edelleen tiukasti alkuperäisten tarinoiden kaavaa.

Aku Ankka Lehti

Useita tuhansia irtonumeroita sisältävä Aku Ankka sarjakuvalehden katalogi on massiivinen pala kansainvälistä sarjakuvahistoriaa. Aku Ankan tarinat tunnetaan hyvin ympäri maailmaa ja ne peilaavat hyvin maailmankolkkien eri tilanteita ja historiallisia tapahtumia.

Aku Ankka lehti on vuosien varrella palkittu useilla kansainvälisillä kirjallisuus- ja kulttuuripalkinnoilla. Myös Suomessa Aku Ankka on saanut vuonna 2001 Helsingin yliopiston suomen kielen laitoksen Kielihelmi palkinnon rikkaasta suomen kielen käytöstä. Aku Ankan käsikirjoittajien luomat hullunkuriset fraasit ovatkin jääneet usein elämään suomalaiseen arkikieleen.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna