Erityisesti naisille suunnatut aikakausilehdet keskittyvät naisten elämän ympärillä pyöriviin aihealueisiin. Tärkeimpinä teemoina lehdissä esiintyvät muun muassa työ, perhe-elämä, terveys ja kauneudenhoito, sisustaminen sekä ruuanlaitto. Naistenlehtien laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle naiselle mielenkiintoinen julkaisu jonka parissa voi heittää hetkeksi huolet nurkkaan. Olemme poimineet alle valikoiman suosituimpia naistenlehtiä eri ikäisille naisille. Tutustu lehtien aihealueisiin ja valitse juuri sinulle parhaiten sopiva lehti!

 

Aikakausilehdet naisille

Demi

Kerran kuukaudessa julkaistava Demi lehti on nuorille tytöille suunnattu aikakausilehti. Lehti sisältää paljon kauneuteen ja muotiin perehtyviä artikkeleita joista jokainen voi löytää vinkkejä omaan elämäänsä. Demin viihdyttävät artikkelit ovat helposti lähetyttäviä ja käsittelevät muun muassa kaunetta, muotia, terveyttä, ihmissuhteita ja liikuntaa.

Eeva

Eeva on Suomen suurin kuukausittainen naistenlehti. Tämä aikakauslehtien kestoklassikko on tarjonnut laadukkaita lukuelämyksiä naisille jo vuosikausien ajan. Lehden aihepiireihin kuuluvat muun muassa henkilöhaastattelut, selviytymistarinat sekä mukaansa tempaavat matkakertomukset.

Apu

Apu on viikoittain ilmestyvä aikakauslehti. Apu pureutuu ajankohtaisiin asioihin ja esittää asioihin uusia mielipiteitä. Asiapitoinen lehti joka sisältää myös paljon viihdettä.

Maalla

Maalla lehti on maalaisasumiseen keskittyvä aikakausilehti. Lehden artikkeleista löydät muun muassa vinkkejä maanläheisempään elämäntyyliin sekä sisustukseen. Lehti esittelee paljon kauniita maalaiskoteja joista voit ottaa inspiraatiota omaan asumiseesi.

Anna

Anna on kerran viikossa ilmestyvä perinteikäs ja pitkät juuret omaava naisten aikakausilehti. Jo yli viisikymmentä vuotta ilmestynyt Anna sisältää laajasti artikkeleita ja blogeja naisellisten aiheiden ympäriltä. Ajankohtaisiin asioihin pureutuva lehti tarjoaa tuoreimmat trendit kauneuden, terveyden, muodin ja kodin aihepiireistä.

Kotiliesi

Kotiliesi on 27 kertaa vuodessa ilmetyvä kodin hengetär. Jo 1920-luvulta asti ilmestynyt aikakausilehti on sisällöltään perhekeskeinen ja käsittelee muun muassa seuraavia aihepiirejä: ruoka, sisustus, koti, työelämä ja terveys. Lehden kiinnostavat artikkelit ja haastattelut tekevät lehden joka numerosta mielenkiintoista luettavaa. Lehden kaksi kertaa vuodessa ilmestyvät erikoisnumero jouluelämää ja puutarhaelämää ovat kausiluontoisesti keskittyneet ajankohtaisiin asioihin.

Timantti

Timantti lehti koostuu pienoisromaaneista jotka on sävytetty rakkaudella ja jännityksellä. Lehden mielenkiintoiset tarinat tarjoavat loistavaa kontrastia arjen asioille.

Kodin Kuvalehti

Kodin kuvalehti on 24 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakausilehti. Ajankohtaisiin asioihin paneutuva lehti käsittelee artikkeleissaan muun muassa seuraavia aihepiirejä: perhe ja parisuhde, matkailu, sisustus, tyyli ja ruoka. Kodin kuvalehti on suomen eniten  luettu naistenlehti.

Oma Aika

Oma Aika on hieman varttuneemmalle väelle suunnattu aikakausilehti. Lehden aiheet kietoutuvat muun muassa terveyden, ihmissuhteiden, talouden, työelämän ja ruuan ympärille. Lehti on tunnettu syväluotaavista henkilöhaastatteluistaan.

Kauneimmat Käsityöt

Kauneimmat käsityöt on käsitöiden maailmaan uppoutuva aikakausilehti. Lehti tarjoaa käsityöohjeita niin vasta-alkaneille kuin kokeeneemmillekin konkareille. Setisemän kertaa vuodessa ilmestyvä Kauneimmat Käsityöt lehti on keskittynyt erityisesti neulomiseen ja virkkaamiseen. Lehden sivuilla julkaistaan vuodessa lähes 400 erilaista käsityöohjetta!

Kauneus & Terveys

Kauneus & Terveys on kauneuteen ja terveyteen keskittynyt aikakausilehti. 16 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti sisältää erittäin suositut kauneus- ja hyvinvointituotteiden testit antavat kuluttajille rahanarvoisia vinkkejä ostopäätöksiin. Lehti käsittelee myös paljon sivuillaan käytännöllistä muotia.

Me Naiset

Me Naiset on yksi Suomen tunnetuimmista naistenlehdistä. Trendikäs naisten viikkolehti tarjoaa uudenlaisia näkökulmia ajankohtaisiin asioihin. Lehti tarjoaa runsaasti shoppailuvinkkejä sekä tuoreita ideoita sisustukseen ja matkailuun.

Suomen Kuvalehti

Suomen kuvalehti käsittelee laajasti yhteiskunnallisia asioita.  Lehti käsittelee taloutta ja politiikkaa niin Suomesta kuin maailmalta. Lehden aihealueisiin kuuluvat myös kulttuuri ja erilaiset  globaalit trendit. Lehden mukana toimitettava TV-maailma on oiva opas tv:n maailmaan.

Tiede

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Tiede aikakausilehti on Suomen laajin tiedejulkaisu. Lehdellä on noin 300000 kuukausittaista lukijaa joten sisältö on sanomattakin laadukasta. yhteiskuntaan ja ympäristöön liittyvät artikkelit ovat mielenkiintoisia ja pakattu niihin on pakattu reilusti asiasisältöä. Lehti on laadukkaasti rakennettujen artikkeliensa ansiosta äärimmäisen viihtellinen. Koululaiset ja opiskelijat hyödyntävät Tiedelehden sisältöä laajasti ja lehti soveltuukin hyvin opiskelun tukimateriaaliksi.

Kaksplus

Kaksplus on kerran kuukaudessa ilmestyvä vanhemmuuteen keskittyvä aikakausilehti. Lehti tarjoilee laajasti tuoreinta tietoa odotusajasta, vauvoista ja synnytyksestä. Lehti myös pureutuu vahvasti leikki-ikäisten ja koululaisten maailmaan. Kaksplus on lapsiperheiden ykköslehti!

Deko

Deko on moderniin sisustamiseen keskittynyt aikakausilehti. Dekon rohkea lähestymistapa sisustamiseen ilman rajoja tuo raikkaan tuulahduksen sisustuslehtien laajaan kirjoon. Lehden sivuilta on helppo poimia raikkaita ideoita omiin sisutusprojekteihin. Lehti tarjoilee myös artikkeleita puutarhan ja matkailun ympäriltä.

Plaza Koti

Plaza on moderniin sisutamiseen ja muotoiluun keskittynyt aikakausilehti. Jokainen lehden numeroista esittelee 3-4 tuoretta pohjosmaalaista kotia. Lehden teemanumeroista on helppo poimia sisustusideoita tuleviin projekteihin.

Fit

Fit on treenaamiseen ja urheiluun keskittynyt aikakausilehti. Fit antaa vinkkejä aktiiviseen elämään sekä esittelee uusimmat liikunta ja treenitrendit mielenkiintoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Fit on jokaisen treenaajan oma tsemppaaja!

Koti ja Keittiö

Koti ja Keittiö on yksi Suomen suosituimmista sisustuslehdistä. Jokainen numero on pullollaan inspiroivia artikkeleita joista on helppo poimia ideoita omiin sisustusprojekteihin. Sisutusvinkkien lisäksi lehti paneutuu kodinomistajia ja vuokralaisia koskeviin lakiasioihin ja pykäliin ja tarjoaa vinkkejä selkokielellä.

Elle

Elle on maailman suosituin muotilehti. Elle esittelee viimeisimpien trendien lisäksi myös mielenkiintoisia henkilöitä muodin kaikilta osa-alueilta. Lehden kansien väliin on pakattuna tehokas pakkaus muotivinkkejä joista jokainen voi poimia inspiraatiota omaan tyyliinsä.

Kotivinkki

Kotivinkki auttaa lukijaansa arjen askareissa. Pääaiheina lehdessä ovat muun muassa perhe-elämä, ruoka, sisustusasiat, kauneus ja terveys. Lehti pitää sisällään myös reseptejä niin arkiseen ruuanlaittoon kuin juhlaankin.

Tosi Elämää

Tosi Elämää kertoo tositarinoita koetusta elämästä. Lehden artikkeleita kirjoittavat normaalit ihmiset joiden elämässä on sattunut jotain erikoista tai mieleenpainuvaa. Mielenkiintoisia tarinoita kovista kohtaloista ja onnen tunteista.

Hymy

Hymy ruotii rohkeasti ajankohtaisia asioita. Lehden linja on olla säästelemättä sanoja ja kertoa asioista niiden oikeilla nimillä. Suomalaisten rakastama aikakauslehti joka tuo ihmisistä esille uudenlaisia näkökulmia ja asioita.

Cosmopolitan

Cosmopolitan on nuorille aikuisille suunnattu naistenlehti. Lehti tarjoaa tuhdin lukupaketin julkkiksista, ihmissuhteista, miehistä, viihteestä ja seksistä. Lehden sivuilta löydät paljon erilaisia kilpailuja sekä marraskuussa ilmestyvän paljon puhutun mieskalenterin.

Valitut Palat

Valitut Palat on yksi maailman luetuimmista aikakauslehdistä. Kuukausittain ilmestyvä lehti tarjoaa lukijoilleen tietoa ja tarinoita kaikkialta maailmasta. Lehden kiinnostavat artikkelit paneutuvat muun muassa tieteen ja teknologian, luonnon ja historian ympärille. Lehti sisältää runsaasti hyötytietoa muun muassa terveyden ja hyvinvoinnin sekä ravinnon ympäriltä. Lehden nauru pidentää ikää osio on varustettu vitseillä ja muulla kepeällä materiaalilla.

Viva

Viva on senioreille suunnattu aikakausilehti. Lehti sisältää suuria henkilöjuttuja, terveyttä ja hyvinvointia käsitteleviä artikkeleita sekä matkailu ja kulttuuri aiheisia juttuja. Lehti sisältää myös runsaasti hyötysisältöä muun muassa säästämisestä, eläkkeistä sekä perintöasioista.

Meidän Perhe

Meidän perhe on perhe-elämään ja vanhemmuuteen keskittyvä aikakausilehti. Lehti on oiva vertaistukihenkilö raskaan perhe-elämän pyörteissä. Lehti tarjoaa paljon hyödyllisiä vinkkejä perheellisen arkeen ja toimeentuloon.

Vauva

Vauva lehti on suunnattu odottaville äideille. Lehden kansien väliin on pakattu paljon tuoreinta tietoa odotuksesta, synnytyksestä kuin lastenhoidosta. Vauva lehti tukee uusia vanhempia tuoreen elämänmuutoksen sykkeessä.

Gloria

Gloria on naisille suunnattu lifestyle-lehti. Lehden laadukas sisältö takaa mielenkiintoisia lukuhetkiä lehden parissa. Lehden ominaispiirteitä ovat syväluotaavat henkilötarinat, matkakertomukset ja ruoka-aiheiset artikkelit.

Tallenna

Tallenna