Miehille suunnatut aikakausilehdet sisältävät erityisesti miehiä kiinnostavaa sisältöä. Lehtien aihepiirit liikkuvat autojen, tekniikan, rakentamisen, äänentoiston, elektroniikan, metsästyksen ja urheilun ympärillä. Laajasta miesten aikakausilehtien valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle miehelle mieluista luettavaa. Lehtien sisältö koostuu laadukkaista artikkeleista jotka pureutuvat asioihin käytännönläheisten vinkkien muodossa sekä antavat arvokkaita ideoita jalostettavaksi.

Tälle sivulle olemme koonneet Suomen suosituimmat miesten aikakausilehdet. Alla olevasta listauksesta löydät varmasti juuri sinua kiinnostavan lehden jonka parissa viihdyt pitkään!

Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset täältä!

Aikakausilehdet miehille

Alibi

Rikosaiheisiin keskittynyt aikakausilehti. Alibi kertoo uutisia tuoreimmista rikosaiheista ja oikeudenkäynneistä. Lehti keskittyy myös vahvasti kodin ja kansalaisten turvallisuutta parantaviin asioihin.

ERÄ

Erälehti on kalastukseen ja retkeilyyn keskittyvä aikakausilehti. Erilaisiin pyyntitaktikoihin sekä kalastusvälineisiin keskittyvä lehti tarjoaa arvokasta tietoa kalamiehille sekä eräretkeilijöille. Erityisen suositut välineiden testivertailut tarjoavat lukijoille arvokasta tietoa ja auttavat tekemään parempia ostopäätöksiä. ERÄ on pitkäaikainen suosikkilehti jonka sisältö on pysynyt laadukkaana ja relevanttina jo vuosien ajan.

Hymy

Hymy ruotii rohkeasti ajankohtaisia asioita. Lehden linja on olla säästelemättä sanoja ja kertoa asioista niiden oikeilla nimillä. Suomalaisten rakastama aikakauslehti joka tuo ihmisistä esille uudenlaisia näkökulmia ja asioita.

Urheilulehti

Urheilulehti on kerran viikossa ilmestyvä aikakausilehti. Lehti keskittyy 100% urheiluun laajan lajikirjon kautta. Jääkiekko, moottoriurheilu, jalkapallo ja muut lajit ovat katettuina niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Jokaisen urheilufanin ykköslehti! Tunteita herättävä lehti niputtaa merkittävimmät urheilujutut yksien kansien väliin

Tekniikan maailma

Tekniikan maailma kertoo kaiken mitä pitää tietää! Lehti on keskittynyt autoihin, viihde-elektroniikkaan, matkaviestimiin, tietokoneisiin, urheiluvälineisiin ja oikeastaan kaikkeen tekniikkaan maan ja taivaan väliltä. Tekniikan maailma on myös tunnettu arvostetuista erittäin läpitunkeutuvista ja puoleettomista tuotetesteistään jotka auttavat kuluttajia tekemään oikeita ostopäätöksiä!

Suomen Kuvalehti

Suomen kuvalehti käsittelee laajasti yhteiskunnallisia asioita.  Lehti käsittelee taloutta ja politiikkaa niin Suomesta kuin maailmalta. Lehden aihealueisiin kuuluvat myös kulttuuri ja erilaiset  globaalit trendit. Lehden mukana toimitettava TV-maailma on oiva opas tv:n maailmaan.

Metsästys ja Kalastus

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Metsästys ja Kalastus on metsästykseen ja kalastukseen keskittyvä aikakausilehti. Lehti tarjoaa alan tuoreimmat tiedot keskittyen tuleviin ja käynnissä oleviin saalistuskausiin. Erityiset suositut käyttökokemukset muun muassa aseiden, kalastusvälineiden sekä varusteiden osalta antavat hyödyllistä tietoa kuluttajille ostopäätöksen tueksi.

Tiede

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Tiede aikakausilehti on Suomen laajin tiedejulkaisu. Lehdellä on noin 300000 kuukausittaista lukijaa joten sisältö on sanomattakin laadukasta. yhteiskuntaan ja ympäristöön liittyvät artikkelit ovat mielenkiintoisia ja pakattu niihin on pakattu reilusti asiasisältöä. Lehti on laadukkaasti rakennettujen artikkeliensa ansiosta äärimmäisen viihtellinen. Koululaiset ja opiskelijat hyödyntävät Tiedelehden sisältöä laajasti ja lehti soveltuukin hyvin opiskelun tukimateriaaliksi.

Koneviesti

Koneviesti on yli 60 vuotta vanha aikakausilehti. 18 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti keskittyy maatalouskoneisiin, metsäkoneisiin, maanrakennuskoneisiin, maastoajoneuvoihin sekä yhdyskuntatekniikkaan. Koneiden lisäksi lehti tarjoaa tietoa ajankohtaisista koneisiin liittyvistä tapahtumista sekä uutisista. Lehdessä on edustettuna myös muun muassa mönkijät ja moottorikelkat.

Mikrobitti

Mikrobitti on tietotekniikkaan keskittyvä aikakauslehti. Mikrobitti on tunnettu tietotekniikan hardware sekä software testeistään jotka auttavat kuluttajia tekemään parempia ostopäätöksiä. Lehti antaa myös kullanarvoisia vinkkejä eri laitteiden ja sovellusten käyttämiseksi.

Tee Itse

Tee itse on nikkaroijan ja tee-se-itse miehen ykköslehti! Lehti paneutuu rakentamiseen, nikkarointiin ja remontointiin helposti lähetyttävällä ja maanläheisellä tavalla. Selkein kuvin ja ohjein varustetut nikkarointivinkit auttavat vaativampienkin kohteiden toteutuksessa. Lehti käsittelee nikkarointia, rakentamista ja remontointia laajasti pienistä kohteista isompiin.

Camper

Matkailuautoihin ja matkailuvaunuihin keskittynyt Camper on karavaanarin aikakausilehtivalinta! Erilaisten testien ja vertailujen lisäksi lehden artikkelit mielenkiintoisiin matkakohteisiin. Lehti tarjoaa paljon hyötytietoa automatkailusta kiinnostuneille.

V8

Amerikkalaisiin autoihin keskittynyt autolehti. Lehden artikkelit pureutuvat jenkkiautojen historiaan ja nykypäivään. Autojen rakentelun ympärillä pyörivän lehden artikkelit paneutuvat myös ihmisiin autojen takana ja luotaavat projekteja pintaa syvemmältä. Jokaisen jenkkiauto fiilistelijän ykköslehti!

TM Rakennusmaailma

Tekniikan Maailma Rakennusmaailma lehti on kodin rakentamiseen ja remontoimiseen keskittyvä aikakausilehti. Lehti on laadukkaalla sisällöllään saavuttanut vakiintuneen aseman rakennusalan julkaisujen joukossa. Lehden suositut testit ja vertailut auttavat tekemään parempia ostopäätöksiä rakennusmateriaalien, työkalujen ja koneiden suhteen.

GTI Magazine

GTI Magazine on Suomen suosituin Tuning-lehti. Autojen rakentamiseen ja tuunaamiseen keskittynyt aikakausilehti joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehti esittelee erilaisia autoprojekteja ja ihmisiä niiden takana. Yksityiskohtaisesti projekteihin paneutuvat artikkelit ovat autoharrastajina toimivien toimittajien kirjoittamia. Jokainen artikkeli on siis intohimolla kasattu ja välittää hyvin rakennusprojektin aikana vallinneet onnen ja surun tunteet.

Valitut Palat

Valitut Palat on yksi maailman luetuimmista aikakauslehdistä. Kuukausittain ilmestyvä lehti tarjoaa lukijoilleen tietoa ja tarinoita kaikkialta maailmasta. Lehden kiinnostavat artikkelit paneutuvat muun muassa tieteen ja teknologian, luonnon ja historian ympärille. Lehti sisältää runsaasti hyötytietoa muun muassa terveyden ja hyvinvoinnin sekä ravinnon ympäriltä. Lehden nauru pidentää ikää osio on varustettu vitseillä ja muulla kepeällä materiaalilla.

Goal

Goal on jalkapalloon keskittynyt aikakausilehti. Pohjoismaiden suurin jalkapallojulkaisu on keskittynyt erityisesti eurooppalaiseen jalkapalloon. Lehti sisältää kaiken mitä maailman seuratuimmasta urheilulajista tarvitsee tietää! Kerran kuukaudessa ilmestyvä lehti sisältää tietoa ja haastatteluita kaikista maailman suosituimmista jalkapalloliigoista.

Tuulilasi

Tuulilasi on Suomen suurin autoihin keskittyvä aikakausilehti. Tuulilasi on vakiinnuttanut asemansa lukijoiden keskuudessa. Lehden laadukkaat artikkelit pitävät lehden suosiota yllä vuodesta toiseen. Autolehtien ehdoton ykkönen pakkaa sisälleen testejä, vertailuja sekä tietoa uusimmista autoista.

Maailman Historia

Maailman historia on kaikille historiallisista tapahtumista kiinnostuneille suunnattu aikakausiehti. Lehti pureutuu historian dramaattisiin tapahtumiin jotka ovat muovanneet maailmamme sellaiseksi kuin se tänä päivänä on. Mielenkiintoiset kertomukset menneestä ajasta tempaavat mukaansa!

Hifimaailma

Hifimaailma on äänentoistoon ja kuvantoistoon keskittynyt aikakausilehti. Lehti sisältää suuren määrän testejä ja vertailuja kaikista kodin viihdelaitteista kuten stereot, kaiuttimet, videotykit ja televisiot. Lehti esittelee laitteet kuluttajalaitteista aina hifiharratelijoiden highend-laitteisiin.

Vauhdin Maailma

Vauhdin maailma on moottoriurheiluun keskittynyt aikakausilehti. Lehden asiantuntevat artikkelit raapaisevat moottoriurheilun pintaa hieman normaalia syvemmältä. Kaiken kattava moottoriurheilupaketti kaikille lajista kiinnostuneille!

Jääkiekkolehti

Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä Jääkiekkolehti pureutuu suomalaisten suosikkilajin syvimpään olemukseen. Erityisesti SM-liigaan keskittyvä lehti koostuu pelaajahaastatteluista, reportaaseista, ilmiöistä ja tottakai tuloksista. Myös muut tärkeät liigat kuten KHL ja NHL ovat edustettuina maajoukkuejääkiekkoa unohtamatta. Lehti nostaa esille myös historiallisia hetkiä kaukalossa ja sen ympärillä.

Pelaaja

Pelaaja on konsolipeleihin erikoistun aikakausilehti. Jo yli 10-vuotta ilmestynyt lehti tarjoaa lukijoilleen runsaasti peliesittelyitä ja arvosteluita. Näiden lisäksi lehti käy tietenkin läpi pelimaailman tärkeimmät uutiset!

Venelehti

Venelehti on veneilyyn keskittynyt aikakausilehti. Veneisiin ja veneilyelämään keskittynyt lehti tarjoaa lukijoilleen hyödyllistä tietoa venetestien ja satamatestien muodossa. Erittäin suositut ja arvostetut arvostelut ja testit auttavat tekemään varuste sekä matkavalintoja venekaudella.

Kippari

Kippari on moottoriveneisiin keskittynyt aikakausilehti. Kaiken kattava tietopaketti moottoriveneilijälle! Kippari tarjoaa laajasti tietoa moottoreista, veneistä sekä elektroniikasta moottoriveneiden ympärillä. Kippari pitää lukijansa ajantasalla moottoriveneilymaailman uusimmista innovaatioista ja laadukkaimmista tuotteista ja varusteista.

Pro Hockey

Pro Hockey on erityisesti NHL:ään keskittynyt jääkiekko aikakausilehti. Lehti keskittyy itse pelin lisäksi pelaajiin niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Lehden avulla pysyt kartalla siitä kuka on tulessa!

Meidän Talo

Meidän Talo on omakotiasumiseen keskittyvä aikakausilehti. Lehti tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa omakotitalon omistajalle. Lehti ei keskity ainoastaan remontointiin ja rakentamiseen vaan kattaa laajasti artikkeleillaan myös itse asumista ja arkea.

Tosimies

Tosimies on kristillinen miestenlehti. Tosimies ei ole kirkollinen julkaisu vaan perinteinen miestenlehti joka kertoo autoista, tekniikasta, tevreydestä ja miehenä olemista. Lehti on miestenlehti kristillisellä näkökulmalla.